Navštíveno 3541x

30.06.2012, 21:25 |
PAVELK | Upraveno: 2012-06-30 21:27:49
Na prodej Superb sedan, 3,6 4x4 automat, r.v. 2008, 162000 km,černá metalíza,2x sklopný klíče na DO,solární šíbr,nové bixenony,mlhovky s přísvitem do zatáček, kožený volant, sedačky světlá kuže alcantara v ele. s pamětí, maxidot,tempomat,parkovací senzory vpředu i vzadu, zobrazení na velké navigaci Columbus, DVD, okna v ele, zrcátka v ele. sklopná a samostmívací,dešťový senzor, al kola 18 včetně nových zimních pneu a nová 18 kola včetně nových letních pneu, řazení F1 na volantu, automatická převodovka, osvětlené kliky dveří a interiér, HF BT sada premium, soundsystem Škoda,dvouzonová digi klima,sportpaket origo Škoda,multifunkční volant,výhřevy sedaček,loketní opěra, nové kotouče i destičky cca před 5 tis. km Servisní kniha, servis jedině Škoda Auto (lze ověřit).V podstatě plná výbava kromě TV tuneru,kosmetické vady laku, cena cca 345000
Foto dodám zítra
Nelze odečíst DPH.
A kdo by chtel ten TV tuner tak lze dodelat :-)
sry za ot. Ale 3,6 obsah FSi můžu se zeptat kolik to papá?? :P :)
Kupinka:nejsem žádný spořílek na jízdě ale dlouhodobá tam je 10,6 litru na dlouhý trase podle předpisů se jezdí klidně za 8,5
tak to zase není, takový ranec, jak jsem si myslel, když si vzpomenu na některé 1.6 :D , které papnou 7 - 8 litrů, tak to je celkem hezké :)...

01.07.2012, 10:34 |
foxos nahoď prosím foto možná bych se na něj přijel podívat
sedačka vypadá špinavá ale není, kdo zná Alcantaru tak bude vědět :-)

01.07.2012, 15:03 |
clown ty woe .. za 4r provozu mego dolu :)
smutny ..
jj bohužel původní cena byla přez 1,3 mega :-)
OT: a pritom to je tak smutné že veľmi veľa dielov je z Golfu za tie prachy...

01.07.2012, 15:13 |
clown PAVELK .. mame to v TDI za 1.2 a neni to 4x4 :)) takze asi tak :)) snad to nekdo koupi rozumnej
btw... 4x4 ma plnou rezervu v podlaze, nebo v kufru ?
má to plnou rezervu 18 kolo, klasicky v podlaze jako každý sup

01.07.2012, 16:29 |
foxos ach jo škoda ten světlej interiér jestli to v tejdnu budu stíhat tak bych se ozval a přijel podívat
není problém, dej vědět jsem na telefonu
Clown: a tos fakt zaplatil?
jako jasny ne to nevis ze je bratranec Kellnera
tvl nádhera slintám :P :P :D .... ,,Jednou"
musím potvrdit auto jsem viděl naživo a opravdu luxusní velmi zachovalá kára...

01.07.2012, 20:36 |
MaxxT foxos: jako by te ten svetlej interier trapil, kdyz mas rucni mycku. :-))
mám ve skoro každém autě světlý interiér a nemám s tím problém, naopak není vidět prach
Pepe: ja ten dotaz myslel docely vazne, prtz jsem supa v nafte kupoval do firmy nedavno taky a nevim co bych musel udelat, abych cenu vysrouboval na 1,2mile a jeste ji zaplatil, kdyz temer vsude davaj x % slevu aniz by si o ni nekdo rekl.
U ty 3.6ky to chapu a ty cena a km mi prijdou dost fajnovy.

01.07.2012, 23:15 |
clown Luke neplatil .. , my jsme jen lid .. vedeni jezdi v Supu ..:) teda era Shade ve firme uz konci :)
jinak proc by to tak nestalo, kdyz mas destak, el. ovladani sedacky i u spolujezdce (jezdi zasadne sam) .. atp .., auto stalo 960t po 15% sleve .., tusim i se zimakama za 28t :)
Pavelk .. sorry za OT.

01.07.2012, 23:30 |
Luke_288 | Upraveno: 2012-07-01 23:32:40
960tis neni 1,2mio.
Vim kolik jsem platil za svyho a to k plny chybi panorama,tv tuner,padla a automaticky parkovani, proto mi prislo, ze jen blazen by tech 1,2 dal.
no mega dolu za tu chvilku to nepotěší :)
každopádně neni důvod aby nafta nestála 1,2m....
1,4ky fábie nás na firmu stály 460-480tis takže asi tak.... passaty v nastě 950 po dost velký slevě a nejsou nijak echt vybavený..... prostě normál koncerní politika, firmy si hejčkaj a proto jim dávaj super ceny a a bezvadnej autorizovanej servis z ahubičku takže všechno platíme víc než fyzická osoba :)
každopádně co sleduju tak hromada firem odchází od škodovek..... HURÁ !!! konečně někdo vyndal hlavu z písku a zjistil že neni vůbec nutný platit dražší cenu aby dostal to nejhorší a že je lepší koupit něco jinýho za míň a ještě to bude lepší...
každopádně 3,6 je jediná rozumná motorizace v supu.... konečně nějaká škodovka která i trochu jede neb všechno ostatní je fakt jen "rádoby sport" :)

02.07.2012, 09:30 |
clown 960t po sleve 15% .. !
jinak kamarad ti da uplne vzdy super cenu, to neznas .. ?
misto toho aby ti poradil, tak ti da obloz jak prase :)) neresim .. neplatim to ja, je mi to jedno, tohle auto nepotrebuji
takhle vypadala moje O1 .. v doplnich priplaceno 110t .., ale kdyby se vzala vyssi vybava, bylo to jen za 40t :)))
clown: však vim, proto jsem se ptal, jestlis to ty nebo někdo jiný zaplatil. ceníková cena je jedna věc, blázen, kterej by jí zaplatil věc druhá.
NP: a on někdo někdy prezentoval supa jako sport?
nemluvim o sport ale o tom že to docela jede s timhle motorem zatimco "RS" moc nejedou....
jakože konečně škodofka s rozumnou motorizací....
2PavelK:
Ty jsi fakt nemocnej :-)
camron:já vím :-D
kral007:rád bych ale 2,5 mega jim za tu potvoru prostě nedám
smazat prosím, prodej se ruší